26 Haziran 2010 Cumartesi

New York'ta Beş Minare

New York'ta Beş Minare - Fragman from New York'ta Beş Minare on Vimeo.


(Kafamda bi sahne için soru işaretleri oluştu sanırım bu durum filme gidişimi hızlandıracak:)

New York’ta Beş Minare’nin kapıları Hollywood’a açıldı

Beyaz Melek’ ve ‘Güneşi Gördüm’ ile gişede önemli başarılara imza atan Mahsun Kırmızıgül’ün, yeni filmi “New York’ta Beş Minare”nin tanıtım fragmanları New York’ta çekildi.

ew York’ta çekildi.

Mahsun Kırmızıgül, Mustafa Sandal, Haluk Bilginer, Eşref Kolçak, Ali Sürmeli ve Zafer Ergin’in rol alacağı filmde Hollywood’un beş usta oyuncusunun da adı geçiyor. İlk olarak Samuel Jackson ve Kurt Russell ile ön görüşme yapıldığı belirtiliyor. Filmin maliyeti için verilen rakam ise 6 ile 7 milyon dolar arasında değişiyor.

Çekimleri tamamlanan, teaser adı verilen ve filmin habercisi anlamına gelen tanıtımlar, filmin yedi sahnesinden oluşuyor. İlk olarak sinema salonlarında gösterilmeye başlanan görüntülerin ardından film, bu yıl içinde seyirciyle buluşacak. Hikâyesi Mahsun Kırmızıgül’e ait olan filmin çekimlerine ise nisan-mayıs aylarında Boyut Film-Murat Tokat’ın yapımcılığında başlanacak. İlk hikâyesini 11 yıl sonra gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşayan ve film için saçlarını uzatan Kırmızıgül’ün gözünde “New York’ta Beş Minare”nin yeri çok farklı.

Bu arada ilk kez bir sinema filmi için kamera karşısına geçen Mustafa Sandal da oldukça heyecanlı. Sandal “11 yıl önce bu filmde beraber oynayacaktık olmadı. Mahsun’un yaptığı işler ve başarısı ortada. Onun işine bağlılığı ve çalışkanlığından etkileniyorum.” dedi. Filmde, Mustafa Sandal ve Mahsun Kırmızıgül’ün oynadığı iki Türk polisinin, FBI’ın yakaladığı bir Türk kaçakçıyı teslim almak için gittikleri New York’ta yaşadıkları anlatılıyor.



1 yorum: